BESTEL KAARTEN

HEEL HOORN DANST 2023

Na het succes van de eerste vier edities van HEEL HOORN DANST, organiseert Double V op zondag 12 maart 2023 eindelijk de vijfde editie van het grootste dansspektakel van Hoorn: HEEL HOORN DANST.

HEEL HOORN DANST bestaat dit jaar uit maar liefst twee evenementen! We starten met de finale van de Hoornse Cha Cha Cup voor basisschoolleerlingen (aanvang 13.00 uur) en vieren vervolgens het 40-jarig Double V Jubileum met een spectaculaire show (aanvang 15.30 uur).

Dit prachtige gala zal plaatsvinden in Schouwburg Het Park, de plek waar dans het beste tot z'n recht komt! Deze middag gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Mis dit evenement niet en bestel nu direct uw kaarten online en verzeker u van de beste plaatsen in de zaal.

Overview

1 dag
2 evenementen

Al het Hoornse danstalent in een gezellige en attractieve middag en daarnaast vieren we het 40 jarig jubileum van Double V met aan het einde van de middag een spectaculaire 1,5 uur durende show van alle Double V dansers!

Cha Cha Cup

Van 750 basisschoolkinderen dansen de besten tijdens HEEL HOORN DANST 2023 de finale van de Hoornse Cha Cha Cup.

De finalisten van elke basisschool zullen met elkaar de strijd aangaan om te zorgen dat ze de Cha Cha Cup mee terug nemen naar hun eigen school.

Double V Jubileum

Double V geeft een fantastische show ter ere van haar 40 jarig jubileum. Alle generaties, van jong tot oud, zullen het podium van de schouwburg betreden.

Cha Cha Cup

Na de voorrondes op school strijden de Hoornse basisscholen tijdens Heel Hoorn Danst om de felbegeerde Cha Cha Cup! Cha Cha Cup Hoorn is een samenwerking tussen Double V en NOC*NSF, bedoelt om leerlingen in aanraking te laten komen met bewegen op muziek. Ruim 750 leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen van de vrijwilligers van Double V de kans om van een ervaren dansdocent de basis van de cha cha te leren tijdens de gymlessen op school. De beste dansparen mogen hun school gaan vertegenwoordigen en dansen de finale tijdens Heel Hoorn Danst. Tijdens de vorige editie in 2020 won de Jozefschool, maar welke school neemt dit jaar de felbegeerde Cha Cha Cup mee naar huis?

Gratis voorbereidingsles Cha Cha Cup!
Double V organiseert in aanloop naar Heel Hoorn Danst gratis danslessen speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. Deze lessen zijn bedoelt voor enthousiaste leerlingen die nog een keer extra willen oefenen voor de Cha Cha Cup, maar ook voor leerlingen van scholen die nog geen Cha Cha Cup les hebben gehad. De lessen worden gegeven op:
- maandagavond 20 februari en 6 maart van 18.30-19.30 (Oude Veiling 21 in Hoorn)
- woensdagmiddag 22 februari en 8 maart van 17.00-18.00 (Oude Veiling 21 in Hoorn)
Aanmelden voor deze gratis lessen kan via chachacup@double-v.nl. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Volg Cha Cha Cup Hoorn op social media: @chachacuphoorn

Wil je thuis oefenen voor de Cha Cha Cup?
Bekijk onderstaande filmpjes op YouTube! Juf Iris legt je de pasjes stap voor stap uit, dus ook als je nog geen les hebt gehad kun je meedoen.

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST 2023 zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur, een uniek spektakel, dat zijn gelijke niet kent.

Tijdsplanning:

  • vanaf 12:00 Start inschrijving ChaChaCup (tijd per school)
  • 12:30 Zaal open Schouwburg Het Park
  • 13:00 HEEL HOORN DANST 2023 - Cha Cha Cup
  • 15:30 HEEL HOORN DANST 2023 - Double V Jubilieum
  • 17:00 Borrel in de foyer!
Kies uw toegangskaart voor de show van uw keuze. Toegang is inclusief garderobe!

program

OBS De Klipper, locatie Dubloen

Groep 6/7 en 7/8 Kersenboogerd

program

OBS De Klipper, locatie de Bres

Groep 7 en 8 Kersenboogerd

program

St. Jozefschool

Groep 6/7 en 8 Blokker

program

Het Ooievaarsnest

Groep 7 en 8 Zwaag

program

Het Kompas

Groep 7 en 8 Risdam

program

Roald Dahl School

Groep 7 en 8 Bangert & Oosterpolder

program

RKBS Bernardus van Bockxmeerschool

Groep 7 en 8 Hoorn Noord

program

Socrates

Groep 7 en 8 Zwaag

program

De Tweemaster

Groep 7/8 Hoorn

program

Double V Wedstrijdparen

Wedstrijdparen Latin en Ballroom

Compilatie 50 dansers

Double V is de thuisbasis van een grote groep individuele dansparen die uitkomen in de nationale en internationale competitie. Onder leiding voormalig wereldkampioenen Julie Fryer, Euvgenia Parakhina en Iris Bijleveld bieden we lessen voor beginners tot en met de hoogste wedstrijdklassen. Vond jij de Cha Cha Cup ook zo leuk? Schijf je in voor de vervolglessen en misschien sta jij hier dan volgend jaar wel!

program

Double V Formatie

Formatie: Mini's (2-4jr), Kids (5-12jr), B-team, A-team en Veterans

Compilatie 50 dansers

Formatiedansen is showdance, teamsport en vooral heel veel plezier maken! Iedereen is welkom: we hebben maar liefst 4 teams voor beginners tot en met topsporters en ook voor verschillende leeftijden. Met prachtige muziek, wervelende figuren en spetterende dansers zetten we de zaal compleet op z'n kop. In deze speciale Double V formatie show laten dansers van de leeftijden 2 jaar tot 50+ zien hoe gaaf deze sport is.

program

Double V Dance Kids

Dance Kids 2/3 jaar, 4/5 jaar, 5-7 jaar en 8-12 jaar

Compilatie 50 dansers

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met dansen! Dansen bevordert motoriek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Maar het belangrijkste: dansen is gewoon hartstikke leuk! Tijdens Heel Hoorn Danst ziet u optredens van onze verschillende Dance Kids groepen: 2/3 jaar, 4/5 jaar, 5-7 jaar en 8-12 jaar.

program

Double V Show Girls

Show Girls

Charlies Angels 8 dansers

De Show Girls is een gezellige meidengroep die het leuk vinden om op te treden! Iedere maandagavond trainen de Show Girls onder leiding van Iris Bijleveld. Tijdens Heel Hoorn Danst presenteren ze hun gloednieuwe show “Charlies Angels”!

program

Dazzling Dance Studios

Ballet kids

10 dansers

Als vriend van Double V mag Dazzling niet ontbreken bij onze 40-jarig jubileumshow! Dazzling is al ruim 20 jaar een begrip in de kop van Noord-Holland dankzij hun succesvolle demoteams en brede lesaanbod met onder andere hiphop, modern, streetdance, breakdance, Dancehall en Afrodance.

Volg Double V op social media #doublevdancing

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

HEEL HOORN DANST 2023 wordt gehouden in Schouwburg Het Park, het Hoornse theater aan het Markermeer, de plek waar dans het best tot z'n recht komt.

Schouwburg Het Park

Westerdijk 4

1621 LE Hoorn

Tel: 0229 - 291 000

Website: HetPark.nl

Onze sponsoren

HEEL HOORN DANST is mogelijk dankzij onze fantastische sponsoren!

Tickets


Bestel je toegangskaarten online via de website van Schouwburg Het Park. Kaarten kosten Cha Cha Cup € 7,50 en Double V Jubileum € 15,00 en zijn inclusief verplichte gardarobe.

Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal. Let op: de vermelde transactiekosten zijn op beide evenementen niet van toepassing en worden niet in rekening gebracht.

Kaarten kopen bij de kassa
Het is ook dagelijks mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa bij Schouwburg Het Park. Deze kunnen contant betaald worden of per PIN. De servicesbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 12.00-17.00 uur en op avonden dat er voorstellingen plaatsvinden, kunt u tot 19.00 uur terecht.
Cha Cha Cup: € 7,50

Double V Jubilieum: € 15,00

Voor vragen of het bestellen van sponsor-, deelnemers- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl

* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Beginnende of gevorderde danser, hobbydanser of wedstrijddanser, van jong tot oud – Double V biedt danslessen aan voor iedereen en iedereen is van harte welkom!

Double V is bekend geworden door het succesvolle Double V latin formatieteam. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar meerdere formatieteams (ook voor veteranen en voor kinderen), worden er individuele danslessen gegeven voor alle leeftijdscategorieën en niveaus, bieden we zowel latin als ballroom aan en zijn we de thuisbasis van een grote groep individuele wedstrijddansers. Met een zeer ervaren en enthousiast trainersteam krijgen de dansers op ieder vlak en ieder niveau optimale coaching.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk ons lesaanbod of neem contact direct met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Westerblokker 52
1695AJ Blokker
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Bijleveld

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: Robbert Laan / Ivar Born
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
- ChaChaCup: Iris Bijleveld
- Promotie: Laura Tool
- Redactie: Debby Kuperus
- Kaartverkoop: Servicebalie Schouwburg Het Park


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl