Elke woensdagagavond kun jij je danstechniek, alleen of samen met je partner, verbeteren tijdens de Double V Latin Night. De Double V Latin Night is een leuke avond met gave danslessen op elk dansniveau en voor alle leeftijdsgroepen.

De avond bestaat uit 3 groepslessen, de Rising Stars (19.00-20.00 uur), de Top Class (20.00-21.00 uur) en de Diamond Class (21.00-22.00).
De Rising Stars is voor beginnende dansers en richt zich vooral op het aanleren/verbeteren van de basis van de jive, cha cha cha, rumba, samba en paso doble. Vanuit deze les kun je doorstromen naar de Top Class. 
De Top Class wordt gegeven door voormalig wereldkmapioene Julie Fryer. Deze groepsles is bedoeld voor dansers die actief deelnemen in de wedstrijdcompetitie op debutanten en amateur niveau (B-A-Hoofdklasse) of hoger. Een partner is hier echter niet verplicht. In deze wedstrijdklas worden de dansers en paren begeleid richting wedstrijden en krijgen ze gerichte doelen om mee aan het werk te gaan.
De Diamond Class is de unieke dansles voor volwassenen van Double V. Door de unieke combinatie van spannende basispassen en showdance kan iedereen van elk dansniveau direct gezellig meedoen

Naast de wekelijkse lessen is er voor alle dansers ook de mogelijkheid om op de donderdagavond vrij te trainen en privelessen te boeken bij Julie Fryer. Dit kan tussen 18.00 en 19.45 en van 21.00 tot 23.00.

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact met ons op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.