De wedstrijdtrainingen voor kinderen is voor elk kind wat graag wedstrijden wil dansen samen met een danspartner. Tijdens deze trainingen leren kinderen alle losse dansen zoals de cha cha cha, de rumba, de jive, de quickstep, de tango en natuurlijk de engelse wals. De kids worden zo begeleid dat als ze voor het eerst als paar de wedstrijdvloer opgaan, ze precies weten wat ze moeten doen. Natuurlijk begeleiden we de kinderparen ook verder in hun weg naar de top.

Voor kinderen geboren in 2008 of later mag een danspaar in nationaal verband ook worden gevormd door twee personen van hetzelfde geslacht. Bij kinderparen geboren in 2007 of eerder moet een danspaar bestaan uit een jongetje en een meisje om mee te mogen doen aan wedstrijden. Wij helpen en ondersteunen graag in de zoektocht naar een geschikte danspartner.

De lessen worden gegeven door Iris Bijleveld, die door haar unieke ervaring in Duitsland alle ins en outs weet van het aanleren van wedstrijdansen aan kinderen. Fun, positiviteit en boven jezelf uitstijgen staan tijdens de danslessen centraal. Lijkt het je leuk om gezellig mee te dansen, of ken je iemand die dit heel leuk zou vinden? Stuur dan een mailtje voor meer informatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.