Latin Night

Elke woensdagagavond kun jij je danstechniek, alleen of samen met je partner, verbeteren tijdens de Double V Latin Night. De Double V Latin Night is een leuke avond met gave danslessen op elk dansniveau en voor alle leeftijdsgroepen. Van 19:30 tot 20:00 uur dansen alle groepen finales (wedstrijdsimulatie).

De avond bestaat uit 3 groepslessen:

De Rising Stars is voor beginnende dansers en richt zich vooral op het aanleren/verbeteren van de basis van de jive, chachacha, rumba, samba en paso doble. Vanuit deze les kun je doorstromen naar de Top Class. 
Woensdag 18:30-19:30 uur

Finales. Alle 5 de latin dansen worden achter elkaar gedanst zoals op een wedstrijd. Voor alle niveaus (ook als je nog geen wedstrijden danst) en ook voor solodansers!
Woensdag 19:30-20:00 uur

De Top Class wordt gegeven door voormalig wereldkampioene Julie Fryer. Deze groepsles is bedoeld voor dansers die actief deelnemen in de wedstrijdcompetitie, een partner is hier echter niet verplicht. In deze wedstrijdklas worden de dansers en paren begeleid richting wedstrijden en krijgen ze gerichte doelen om mee aan het werk te gaan.
Woensdag 20:00-21:00 uur

De Diamond Class is de unieke dansles voor volwassenen van Double V. Door de unieke combinatie van spannende basispassen en showdance kan iedereen van elk dansniveau direct gezellig meedoen
Woensdag 21:00-22:00 uur

Naast de wekelijkse lessen is er voor alle dansers ook de mogelijkheid om op de woensdagavond vrij te trainen en privélessen te boeken bij Julie Fryer of Iris Bijleveld.Locatie Latin Night: Oude Veiling 21, Zwaag.
Contributie: Rising Stars €25,- en Top Class €35,- per maand.
Instromen is altijd mogelijk en er geldt één maand opzegtermijn. Kom dus gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl

Yesssss! Vanavond start de Latin Night weer! 😍😍De avond om alle vijf de latin dansen te leren en te perfectioneren! 💪🏻Met van19.00-20.00: Beginnende dansers 20.00-21.00: Gevorderde dansers onder leiding van Julie Fryer21.00-22.00: Volwassenen van alle niveaus Tot vanavond!

Geplaatst door Double V op Woensdag 4 september 2019