HEEL HOORN DANST 2024

Op zondagmiddag 24 maart organiseert dansschool Double V voor het zesde jaar het grootste dansspektakel van Hoorn: Heel Hoorn Danst!

Tijdens Heel Hoorn Danst in Schouwburg Het Park nemen de Hoornse basisscholen het tegen elkaar op om de felbegeerde Cha Cha Cup in de wacht te slepen! Welke school danst na 3 danslessen het beste de cha cha? Ook geniet u van gave shows van de dansers van de organiserende dansschool Double V, bekend om haar spectaculaire latin formatie, die er samen met de Cha Cha Cup dansers een groot feest van maken.

Heel Hoorn Danst vindt plaats in Schouwburg Het Park, de plek waar dans het beste tot z'n recht komt! Deze middag gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Bestel direct uw kaarten online en verzeker u van de beste plekken in de zaal.

Gratis
danslessen

Leer de basis van de cha cha tijdens gratis danslessen in de gymles op school of tijdens de buitenschoolse lessen bij dansschool Double V. Voor alle basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8!

Cha Cha Cup finale

De basisschoolleerlingen van Hoorn nemen het tegen elkaar op in de finale van de Cha Cha Cup Hoorn! Welke school zal er dit jaar de Cha Cha Cup mee naar huis nemen? En de beste klas wint een klassenfeest met DJ!

Spectaculaire shows

Geniet niet alleen van het aanstormend danstalent van Hoorn, maar ook van spectaculaire shows van organiserende dansschool Double V! Double V is bekend van hun spectaculaire latin formatie en de dansers maken er samen met de Cha Cha Cup dansers een groot feest van!

Cha Cha Cup

Tijdens de Cha Cha Cup leren basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 de cha cha. De cha cha is een snelle toffe dans die de leerlingen samen met een dansmaatje na 3 lessen kunnen dansen. Plezier, teamspirit & samen succes ervaren is waar de Cha Cha Cup om draait!

Op 24 maart wordt de grote finale van de Cha Cha Cup gehouden in schouwburg Het Park tijdens het grootste dansevenement van de stad: Heel Hoorn Danst. Alle leerlingen mogen meedoen aan de finale om hun school te vertegenwoordigen. Vorig jaar won de Roal Dahl school de eerste prijs, maar welke school zal er dit jaar met de eerste prijs naar huis gaan? De beste school wint de Cha Cha Cup wisselbeker en de beste klas wint een super gaaf klassenfeest met DJ! Dus neem jij ook je klasgenootjes mee naar de finale?

Gratis Cha Cha Cup oefenlessen!
Dansschool Double V organiseert in aanloop naar Heel Hoorn Danst gratis danslessen speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. In deze lessen leer je de basis van de cha cha van een ervaren dansdocent, je hebt geen danservaring nodig! Ook enthousiaste leerlingen die al Cha Cha Cup les hebben gehad maar nog een keer extra willen oefenen voor de finale zijn van harte welkom. De lessen worden gegeven op:
- Dinsdagavond 12 maart 18.00-19.00 uur - locatie sporthal De Kers, Moerbalk 1 in Hoorn
- Woensdagmiddag 13 maart 16.00-17.00 uur - locatie Oude veiling 21 in Zwaag
- Dinsdagavond 19 maart 18.00-19.00 uur - locatie sporthal De Kers, Moerbalk 1 in Hoorn
- Woensdagmiddag 20 maart 16.00-17.00 uur - locatie oude Veiling 21 in Zwaag
Doe jij ook mee aan een of meerdere gratis Cha Cha Cup lessen? Schrijf je dan hier in! Neem je ook een vriendje of vriendinnetje mee?

Wil je thuis oefenen voor de Cha Cha Cup?
Bekijk onderstaande filmpjes op YouTube! Juf Iris legt je de pasjes stap voor stap uit, dus ook als je nog geen les hebt gehad kun je meedoen.

Gratis Cha Cha Cup vervolgcursus
Vond je het ook zo leuk om de cha cha te leren? Dan ben je ook na Heel Hoorn Danst van harte welkom bij onze danslessen! We nodigen je uit om vier kosteloze vervolg danslessen te volgen bij ons Talententeam of bij de Dance Mix les. Je mag ook allebei de lessen volgen!
- Double V Talententeam: dinsdagavond 26 maart, 2, 9 en 16 april van 18.00 tot 19.00 uur - locatie sporthal De Kers, Moerbalk 1 in Hoorn. Bij het talententeam leer je in vier lessen een supergave showdans!
- Double V Dance Mix 9-12 jaar: woensdagmiddag 27 maart, 3, 10 en 17 april van 17.00 tot 18.00 uur - locatie oude Veiling 21 in Zwaag. Bij de Dance Mix les leer je twee nieuwe dansen: de rumba en de jive.
De laatste les is het show time! We sluiten de vervolgcursus af met een spetterend optreden.

Volg Cha Cha Cup Hoorn op social media: @chachacuphoorn

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST 2024 zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur dat zijn gelijke niet kent.

Tijdsplanning:

  • 12:45 Inschrijving Cha Cha Cup
  • 13:15 Zaal open Schouwburg Het Park - leerlingen mogen oefenen op het grote podium
  • 13:30 HEEL HOORN DANST 2024 - Cha Cha Cup
Bestel direct uw toegangskaarten. Toegang is inclusief garderobe!

Kun je geen genoeg krijgen van al het dansspektakel? Dan is er goed nieuws! Direct na afloop van Heel Hoorn Danst – Cha Cha Cup geeft dansschool Double V een theatershow in Schouwburg Het Park, aanvang 15.30 uur. Kijk voor alle informatie op www.double-v.nl/voorstelling.

Volg Double V op social media #doublevdancing

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

HEEL HOORN DANST 2024 wordt gehouden in Schouwburg Het Park, het Hoornse theater aan het Markermeer, de plek waar dans het best tot z'n recht komt.

Schouwburg Het Park

Westerdijk 4

1621 LE Hoorn

Tel: 0229 - 291 000

Website: HetPark.nl

Onze sponsoren

HEEL HOORN DANST is mogelijk dankzij onze fantastische sponsoren!

sponsors

Tickets


Deelnemers krijgen gratis toegang tot het evenement! Cha Cha Cup fans kunnen tickets bestellen via www.hetpark.nl, dankzij onze sponsoren slechts voor €9,50 per persoon en zijn inclusief verplichte gardarobe.

Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal. Let op: de vermelde transactiekosten zijn op beide evenementen niet van toepassing en worden niet in rekening gebracht.

Kaarten kopen bij de kassa
Het is ook dagelijks mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa bij Schouwburg Het Park. Deze kunnen contant betaald worden of per PIN. De servicesbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 12.00-17.00 uur en op avonden dat er voorstellingen plaatsvinden, kunt u tot 19.00 uur terecht.
Cha Cha Cup: € 9,50

Voor vragen of het bestellen van sponsor- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl

* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Beginnende of gevorderde danser, hobbydanser of wedstrijddanser, van jong tot oud – Double V biedt danslessen aan voor iedereen en iedereen is van harte welkom!

Double V is bekend geworden door het succesvolle Double V latin formatieteam. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar meerdere formatieteams (ook voor veteranen en voor kinderen), worden er individuele danslessen gegeven voor alle leeftijdscategorieën en niveaus, bieden we zowel latin als ballroom aan en zijn we de thuisbasis van een grote groep individuele wedstrijddansers. Met een zeer ervaren en enthousiast trainersteam krijgen de dansers op ieder vlak en ieder niveau optimale coaching.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk ons lesaanbod of neem contact direct met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Westerblokker 52
1695AJ Blokker
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Bijleveld

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: Robbert Laan / Ivar Born
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
- ChaChaCup: Iris Bijleveld
- Promotie: Laura Tool
- Redactie: Debby Kuperus
- Kaartverkoop: Servicebalie Schouwburg Het Park


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl