Dames Showteam

Ladies only! Ben je 25 jaar of ouder, heb je danservaring en is dansen je passie? Sluit je dan aan bij ons Dames Showteam! Speciaal voor alle dames die lekker willen dansen maar stiekem ook een beetje fanatiek zijn.

Onder leiding van Iris Bijleveld leer je in teamverband een toffe latin show aan. Hiermee treden we een paar keer per jaar op o.a. bij Heel Hoorn Danst. Gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling, lekkere ritmes en teamspirit staat centraal!

Er zijn zestien plekken beschikbaar. Vol=Vol!

Locatie: Oude Veiling 21, Zwaag.
Contributie:  €30,- per maand, per persoon
Kledingadvies: Trek vooral dat aan waar jij je goed in voelt en goed in kunt bewegen. Sportschoenen en schoenen met een plastic zool zijn niet toegestaan, deze zolen zijn te stroef/glad en dit kan blessures veroorzaken. Schoenen met een gladde zool of echte dansschoenen zijn aan te bevelen, zo voorkom je blessures.

Instromen is (soms met een paar privélessen)  altijd mogelijk en er geldt één maand opzegtermijn. Kom dus gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl .

De lessen worden gegeven van september t/m juni, behalve op nationale feestdagen en in de schoolvakanties van het basisonderwijs.