Over ons

Beginnende of gevorderde danser, hobbydanser of wedstrijddanser, van jong tot oud – Double V biedt danslessen aan voor iedereen en iedereen is van harte welkom!

Double V is bekend geworden door het succesvolle Double V latin formatieteam. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar meerdere formatieteams (ook voor veteranen en voor kinderen), worden er individuele danslessen gegeven voor alle leeftijdscategorieën en niveaus, bieden we zowel latin als ballroom aan en zijn we de thuisbasis van een grote groep individuele wedstrijddansers. Met een zeer ervaren en enthousiast trainersteam krijgen de dansers op ieder vlak en ieder niveau optimale coaching.

Het Double V latin formatieteam is Nederlands kampioen en vertegenwoordigd Double V ons land op Europese- en wereldkampioenschappen. Bij latin formatiedansen dansen acht dansparen in teamverband de samba, chachacha, rumba, paso-doble en jive. De paren dansen niet alleen synchroon, maar vormen daarbij figuren op de dansvloer. Het totaal is een spektakel van sport, kunst en show! Double V doet met 2 formatieteams mee in de (inter)nationale competitie en heeft daarnaast ook een formatieteam voor veteranen, voor beginners en voor kinderen

Naast formatiedansen, is Double V ook de thuisbasis van individuele dansparen die uitkomen in de nationale en internationale competitie. Double V organiseert wekelijks de Double V Latin Night onder leiding van voormalig wereldkampioene Julie Fryer en de Double V Ballroom night onder leiding van Euvgenia Parakhina, waar gewerkt wordt aan de individuele danstechniek. 

We bieden daarnaast nog verschillende cursussen aan: Dance Kids (1,5-3 met ouder, 2-3, 4-5, 6-8 & 9-12 jaar), Show Girls (showdansteam voor meiden) en Latin Solo (solo dansles voor volwassenen). 

Double V is ook beschikbaar voor workshops & demonstraties. Natuurlijk bij dansscholen en wedstrijden, maar ook voor bedrijfsfeestjes en manifestaties kunt u Double V inhuren. Wilt u iets anders dan stijldansen? Dan kan dat ook! Double V kan voor iedere locatie en gelegenheid een show op maat verzorgen. Verder kan Double V ook worden ingehuurd voor het ondersteunen van bijvoorbeeld een reclamecampagne.