Dansvoorstelling “Family”

Double V nodigt je uit voor de spectaculaire dansvoorstelling “Family”, zondagmiddag 24 maart 2024 in Schouwburg Het Park!

In het schitterende decor van schouwburg Het Park in Hoorn komt dans tot leven op een manier die je zintuigen zal prikkelen en je hart sneller zal doen kloppen.

Double V dansers vertellen dansend samen het verhaal van groei, verbinding en gedeelde passie binnen de Double V familie. Het publiek wordt betoverd met een romantische wals, vertederd door de jongste generatie dansers en voelt de energie van de aanstekelijke latin ritmes.

Door de verscheidenheid aan dansstijlen en de unieke mix van dynamiek en elegantie transformeert de dansvloer in een canvas van emoties.

Kaarten zijn beschikbaar via www.hetpark.nl.


De voorstelling Family wordt gehouden in Schouwburg Het Park, het Hoornse theater aan het Markermeer, de plek waar dans het best tot z’n recht komt.

Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Tel: 0229 – 291 000, Website: www.HetPark.nl

Tickets zijn vanaf maandag 4 maart, 12.00 uur te koop via de website van Schouwburg Het Park. Klik hier om naar de ticketverkoop te gaan.

Kun je geen genoeg krijgen van al het dansspektakel? Dan is er goed nieuws! Voorafgaand aan de theatervoorstelling “Family” geeft Double V nog een theatervoorstelling: Heel Hoorn Danst met de finale van de Hoornse Cha Cha Cup. Kijk voor alle informatie op www.heelhoorndanst.nl.
Sponsoren


Contact

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@double-v.nl.
Wilt u meer informatie over sponsor mogelijkheden? Neem contact op met sponsor@double-v.net.

Commissie Double V theater
– Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
– Sponsoring: Robbert Laan / Ivar Born
– Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
– Promotie: Laura Tool
– Redactie: Debby Kuperus
– Kaartverkoop: Sander Bot