Latin Night

Elke woensdagagavond kun jij je danstechniek, alleen of samen met je partner, verbeteren tijdens de Double V Latin Night. De Double V Latin Night is een leuke avond met gave danslessen op elk dansniveau en voor alle leeftijdsgroepen. Van 21:00 – 21:30 uur zijn er finales (wedstrijdsimulatie) voor alle groepen, ook voor dansers die nog geen wedstrijd dansen en solisten!

De avond bestaat uit de volgende groepslessen:

De Rising Stars is voor beginnende dansers en richt zich vooral op het aanleren van de basis van de jive, chachacha, rumba, samba en paso doble. Ook zonder danservaring kun je instromen en je hoeft geen danspartner te hebben. Vanuit deze les kun je doorstromen naar de Star Class. 

Woensdag 18:00 – 19:00 uur
12+ beginners

De Star Class is voor latin dansers met al wat ervaring. Je verbetert jouw danstechniek, de choreografieën worden verder uitgebouwd en je kunt wedstrijden gaan dansen. Vanuit deze les kun je doorstromen naar de Top Class.
 
Woensdag 19:00 – 20:00 uur
Gevorderden

De Top Class wordt gegeven door voormalig wereldkampioene Julie Fryer. Deze groepsles is bedoeld voor dansers die actief deelnemen in de wedstrijdcompetitie, een partner is hier echter niet verplicht. In deze wedstrijdklas worden de dansers en paren begeleid richting wedstrijden en krijgen ze gerichte doelen om mee aan het werk te gaan.

Woensdag 20:00-21:00 uur
Vergevorderden

Finales. Alle 5 de latin dansen worden achter elkaar gedanst zoals op een wedstrijd. Voor alle niveaus (ook als je nog geen wedstrijden danst) en ook voor solodansers!

Woensdag 21:00 – 21:30 uur
Open voor alle leeftijden en niveaus

Naast de wekelijkse groepslessen is er voor alle dansers ook de mogelijkheid om op de woensdagavond vrij te trainen en privélessen te boeken bij Julie Fryer of Iris Bijleveld.Locatie Latin Night: Oude Veiling 21, Zwaag.
Contributie: Rising Stars en Star Class €30,- per maand, Top Class €35 per maand. Alle lessen zijn inclusief finales.
Instromen is altijd mogelijk en er geldt één maand opzegtermijn. Kom dus gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl