Stijldansen volwassenen

Latin en ballroom dansles voor volwassenen zoals dat alleen bij Double V kan. Door de unieke combinatie van spannende basispassen en showdance is elke dansles een waar feestje.

Stijldansen volwassenen – beginners
Geniet samen van een actief avondje uit!

Thijs en Iris Bijleveld leren je de basis van de Samba, Cha Cha, Rumba, Jive en Engelse Wals, Tango en Quickstep. Elke les begint met een korte herhaling van de vorige les. Daarna wordt de basis van een nieuwe dans gelest of een extra figuur die in een dans gebruikt kan worden. De laatste 15 minuten van de les dansen we alle dansen lekker door en kunnen er vragen gesteld worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om na de les een drankje te halen in de bar. Gezelligheid staat tenslotte altijd voorop bij Double V!
Deze les is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Danservaring of talent is niet nodig, door de unieke lesopzet kan iedereen leren op zijn eigen niveau en tempo.

Vrijdag 19:30 – 20:45 uur
Zwaag, Oude Veiling 21
Contributie €30 per maand per persoon

Stijldansen volwassenen – gevorderden en vergevorderden
Muziek, bewegen en plezier, een avond samen stijldansen bij Double V is altijd een succes!

Samen met Thijs en Iris Bijleveld breid je de Samba, Cha Cha, Rumba, Jive en Engelse Wals, Tango en Quickstep uit. De les is zo ingericht dat de les uitdagend is voor zowel gevorderden als vergevorderde dansers, door de unieke lesopzet kan iedereen leren op zijn eigen niveau en tempo.

Elke les begint met een korte herhaling van de vorige les. Daarna wordt er een extra figuur gelest die in een dans gebruikt kan worden. De laatste 15 minuten van de les dansen we alle dansen lekker door en kunnen er vragen gesteld worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om na de les een drankje te halen in de bar. Gezelligheid staat tenslotte altijd voorop bij Double V!
Deze les is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. In deze les gaan we ervan uit dat je de basis van de Samba, Cha Cha, Rumba, Jive en Engelse Wals, Tango en Quickstep al beheerst.

Op zoek naar meer uitdaging, kijk dan bij onze techniekles voor volwassenen.

Vrijdag 20:45 – 22:00 uur
Zwaag, Oude Veiling 21
Contributie €30 per maand per persoon

Stijldansen volwassenen techniekles – gevorderden en vergevorderden
Elke maand gaat Iris Bijleveld samen met de dansparen dieper in op 1 ballroom of latin dans. De les is zo ingericht dat de les uitdagend is voor zowel gevorderden als vergevorderde dansers, door de unieke lesopzet kan iedereen leren op zijn eigen niveau en tempo.

Elke les begint met een korte basis oefening daarna volgt een herhaling van de vorige les of verdieping van een dansfiguur of techniek in 1 ballroom of latin dans. De laatste 10 minuten van de les dansen we alle dansen lekker door en kunnen er vragen gesteld worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om na de les een drankje te halen in de bar. Gezelligheid staat tenslotte altijd voorop bij Double V!
Deze les is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. In deze les gaan we ervan uit dat je de basis van de Samba, Cha Cha, Rumba, Jive en Engelse Wals, Tango en Quickstep al beheerst.

Nog meer uurtjes dansen in de week? Kijk dan bij de stijldansles voor volwassenen – gevorderde en vergevorderde

Woensdag 20:00-21:00 uur
Zwaag, Oude Veiling 21
Contributie €30,- per maand per persoon

In deze les dans je met een vaste danspartner. Nog geen danspartner gevonden, neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar de perfecte match. Of vraag eens rond in je vrienden groep. Dansen is ook supertof voor 2 vriendinnen of vrienden.

Kledingadvies: Trek vooral dat aan waar jij je goed in voelt en goed in kunt bewegen. Sportschoenen en schoenen met een plastic zool zijn niet toegestaan, deze zolen zijn te stroef/glad en dit kan blessures veroorzaken. Schoenen met een gladde zool of echte dansschoenen zijn aan te bevelen, zo voorkom je blessures.

Instromen is (soms met een paar privélessen)  altijd mogelijk en er geldt één maand opzegtermijn. Kom dus gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl .

De lessen worden gegeven van september t/m juni, behalve op nationale feestdagen en in de schoolvakanties van het basisonderwijs.