Dance Kids

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met dansen! Dansen bevordert motoriek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Maar het belangrijkste: dansen is gewoon hartstikke leuk!

Kom gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl.

Dance Kids 1,5 t/m 3 jaar – samen met ouder/verzorger
Woensdag 9.30 – 10.15 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

Samen springen, klappen, rondjes draaien en door de ruimte zweven. Met mama, papa, oma of opa dansen en zingen is het aller-leukste! Elke dansles maken we er samen een feestje van.
Tijdens deze lessen dansen mama, papa, oma of opa actief mee. Nog geen 1,5 jaar oud maar wel al danskriebels? Deze les is geschikt voor alle kindjes die goed zelfstandig kunnen lopen.

Dance Kids 2 t/m 3 jaar
Zaterdag 9:00 – 10:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag
Zaterdag 11:00 – 12:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

Hoe stampt een olifant? Hoe vliegt een vliegtuig? En kun je net als een ballerina op je tenen lopen? Door eenvoudige en herkenbare dansbewegingen ontwikkelen peuters al spelenderwijs hun grove en fijne motoriek, muzikaliteit en woordenschat.
In overleg kunnen ouders/verzorgers de eerste les(sen) gezellig meedansen. Daarna gaat uw kleintje samen met juf en de andere peuters op dansavontuur.

Dance Kids 4 t/m 6 jaar
Woensdag 15:00 – 16:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag
Zaterdag 9:00 – 10:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag
Zaterdag 10:00 – 11:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

Groot/Klein, breed/smal, snel/langzaam – door grote bewegingscontrasten maken kleuters kennis met dansbewegingen en muziek van verschillende dansstijlen. Stapje voor stapje worden verschillende basistechnieken geïntroduceerd en ontwikkelen kleuters hun muzikaliteit, sociale vaardigheden, houding en richtingsgevoel.

Dance Kids 5 t/m 7 jaar
Zaterdag 10:00 – 11:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

Voor, achter, links en rechts, in deze les is er veel aandacht voor het correct aanleren van de verschillende basistechnieken. Naast de motorische ontwikkeling wordt ook de sociaal emotionele ontwikkeling, expressie en creativiteit gestimuleerd en is er aandacht voor het leren herkennen van muziekfrases en hoe zelf de danspasjes te onthouden. Kortom elke week een dansfeestje wat je niet wilt missen!

Dance Kids 6 t/m 8 jaar*
Woensdag 16:00-17:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

In deze gezellige dansmix-les leren kinderen de basistechnieken van diverse dansstijlen. Door streetdance, latin, ballroom en modern te combineren tot een gevarieerde les ontwikkelen kinderen hun coördinatie, sociale vaardigheden, muzikaliteit en zelfvertrouwen.

Dance Kids 9 t/m 12 jaar
Woensdag 17:00 – 18:00 uur, Oude Veiling 21 in Zwaag

Kinderen leren op een hedendaagse, toegankelijke manier de latin en ballroom dansen. Fanatieke kids bieden we tevens de mogelijkheid om te starten met wedstrijddansen. In alle lessen, bij zowel de beginnende kids als de wedstrijd kids staat gezelligheid en het opbouwen van zelfvertrouwen centraal.

Showdance Kids 7 t/m 12 jaar*
Maandag 16:00 – 17:00 uur, Prins Willem-Alexanderstraat 11 in Westerblokker

Kids tussen de 7 en 12 jaar leren in teamverband een gave streetdance-latin show aan op hedendaagse muziek, waarmee ze een paar keer paar jaar mogen optreden.


Voor alle lessen geldt: de aangegeven leeftijden zijn richtlijnen, graag kijken we samen met de ouders welke les het beste bij uw kind past.

Contributie: Alle Dance Kids en Show Kids lessen zijn €23,- per maand. Instromen is altijd mogelijk en er geldt één maand opzegtermijn.
Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding gecombineerd met soepele gym/ballet schoenen, blote voeten of anti-slip sokken. Gewone sokken zijn in verband met de veiligheid niet toegestaan.

De lessen worden gegeven van september t/m juni, behalve op nationale feestdagen en in de schoolvakanties van het basisonderwijs.

Kom gezellig langs voor een gratis proefles, of stuur een mailtje voor meer informatie naar info@double-v.nl.

* Start bij voldoende aanmeldingen