Steun onze club

Crowdfunding #RoadToHongKong
We mogen in december 2023 Nederland vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Hongkong! Een geweldige kans, maar het vereist een grote financiële bijdrage van onze dansers. Wilt u ons helpen om dit voor iedereen betaalbaar te houden? Doneer dan bij onze crowdfundingactie!
Als bedankje bieden we u graag toegang tot onze teampresentatie (>€15), een teamfoto (>€50), een gesigneerde teamfoto (>€75), een persoonlijke boodschap uit China (>€150), een gepersonaliseerde mini mascotte (€250), een merchandise pakket (>€500), een show van 4 paren (>€1500) of een show van 8 paren (>€3000).
Vomar Club is Koning!
Jij kunt de kas van onze vereniging eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan onze vereniging te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan onze vereniging.
Onze clubcode is: “FOBL2021”
SponsorKliks
Bestel via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan onze vereniging uitbetaald! Je betaalt niets extra!
Maak gebruik van deze link voor al jouw online aankopen.
Rabobank
Rabobank helpt graag met kennis, netwerk en geld om onze ambities te realiseren. Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om ons toekomstbestendiger te maken. Elk jaar kunnen leden van de rabobank stemmen op ons. Aan de hand van de stemmen word het bedrag dat door de rabobank ter beschikking is gesteld verdeeld.
VriendenLoterij
Speel mee in de VriendenLoterij voor álle dagen prijs! Kies hier voor ons als goed doel om mee te spelen. Dan gaat minimaal 40% van de inleg van jouw lot naar onze vereniging.
Word lid en koppel direct uw lot aan onze vereniging.
Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij? Neem dan contact op met de ledenservice en koppel uw bestaande lot aan onze vereniging.
Vind onze club met “Formation Danssport” (Hoorn NH)
Club van 40Double V staat al 40 jaar voor dansen in Hoorn. Al duizenden dansers hebben de afgelopen decennia
zoveel prachtige ervaringen opgedaan, vrienden gemaakt voor het leven en door het dansen zichzelf
verrijkt als persoon. Double V wil dit nog vele jaren voortzetten, helpt u mee?

In onze vereniging doen we er alles aan om de sport die wij zo graag uitoefenen zo betaalbaar mogelijk voor iedereen te maken. Hier kan ook jij aan bijdragen zonder hier zelf geld aan uit te hoeven geven. We zijn aangesloten bij verschillende initiatieven die verenigingen zoals Double V graag ondersteunt. Steun jij ons ook? Maak gebruik van de onderstaande mogelijkheden en help al onze leden!